Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Aby dokonać jednorazowego zakupu nie jest konieczne zakładanie konta.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się.

Kontakt

Czekoladowa linia:

801 011 735

lub

22 349 97 97


Tel. kom.:

783 383 051

poniedziałek - piątek
w godz. 9.00-17.00

e-mail:
sklep@fontannyzczekolada.pl

Koszty wysyłki




Koszty wysyłki (przedpłata)
           - 16 zł.

Koszty wysyłki (pobranie):
           - 21 zł.


 

 

    W zależności od wagi:

      od 11 zł. do 60 zł.


NAJLEPSZA Czekolada MLECZNA 2,5 KG do fondue fonta

2,5 kg
71
PLN
NAJLEPSZA Czekolada MLECZNA 2,5 KG do fondue fonta
NAJLEPSZA Czekolada MLECZNA 2,5 KG do fondue fonta
in_stock
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 71,00 zł
Cena netto: 57,72 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 0)
Producent:
-

Czekolada do fondue oraz fontann SICAO

Mleczna 2,5 kg.

Klasyczna

Zawartość kakao - 33,6 %

Czekolada którą mamy Państwu przyjemność zaprezentować odznacza się głębokim, zachęcającym do degustacji aromatem a jej jedwabista, gładka konsystencja zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Wyrafinowany, szlachetny i zrównoważony smak prawdziwej belgijskiej czekolady urzeknie z pewnością każdego, kto skosztuje chociaż raz tego przysmaku.

Czekolada zostaje pakowana próżniowo przed wysyłką.

Każde opakowanie zawiera nalepkę informacyjną, na której znajdziesz m.in. datę ważności oraz dane producenta.

Produkt pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną, co pozwala na zachowanie długiej świeżości.

Torebkę można  wielokrotnie otwierać i zamykać, poza tym  jest ono bardzo trwałe.

Występuje w formie pastylek.

Dzięki temu czekoladę łatwo się dozuje i rozpuszcza.

Czekoladę można stosować również do bezpośredniego spożycia.

Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub bezpośrednio w fontannie. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady.

Doskonała do czekoladowego fondue.

Spróbuj smaku dowolnie dobranych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.

Czekoladę można stosować również:

- jako polewę do ciast i wypieków,

- jako polewę do lodów i deserów,

- do produkcji pralin i czekoladek.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Kraj Pochodzenia

  • Belgia

Skład:

  • czekolada mleczna
Sklep jest w trybie podglądu

Sklep internetowy Shoper.pl