Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Zaloguj się

Aby dokonać jednorazowego zakupu nie jest konieczne zakładanie konta.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się.

Kontakt

Czekoladowa linia:

801 011 735

lub

22 349 97 97


Tel. kom.:

783 383 051

poniedziałek - piątek
w godz. 9.00-17.00

e-mail:
sklep@fontannyzczekolada.pl

Koszty wysyłki




Koszty wysyłki (przedpłata)
           - 16 zł.

Koszty wysyłki (pobranie):
           - 21 zł.


 

 

    W zależności od wagi:

      od 11 zł. do 60 zł.


Czekolada Do Fontann fondue DESEROWA 2,5kg Belgia

Czekolady do fontann i fondue Callebaut - 2,5 kg
115
PLN
Czekolada Do Fontann fondue DESEROWA 2,5kg Belgia
Czekolada Do Fontann fondue DESEROWA 2,5kg Belgia
in_stock
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Cena: 115,00 zł
Cena netto: 93,50 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 0)
Producent:
-

Czekolada do fondue oraz fontann Callebaut

Deserowa (gorzka) 2,5 kg.

Klasa Premium

Zawartość kakao - 57,6 %

Czekolada którą mamy Państwu przyjemność zaprezentować odznacza się głębokim, zachęcającym do degustacji aromatem a jej jedwabista, gładka konsystencja zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Wyrafinowany, szlachetny i zrównoważony smak prawdziwej belgijskiej czekolady urzeknie z pewnością każdego, kto skosztuje chociaż raz tego przysmaku.

Jest to czekolada z najświeższej dostawy prosto z Belgii

Fabryczne opakowanie - nowy design.

Każde opakowanie zawiera nalepkę informacyjną, na której znajdziesz m.in. datę ważności oraz dane producenta.

Produkt pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną, co pozwala na zachowanie długiej świeżości.

Torebkę można  wielokrotnie otwierać i zamykać, poza tym  jest ona bardzo trwała.

Występuje w formie pastylek/kaletek.

Dzięki temu czekoladę łatwo się dozuje i rozpuszcza.

Czekoladę można stosować również do bezpośredniego spożycia.

Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej lub bezpośrednio w fontannie. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady.

Doskonała do czekoladowego fondue.

Spróbuj smaku dowolnie dobranych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.

Czekoladę można stosować również:

- jako polewę do ciast i wypieków,

- jako polewę do lodów i deserów,

- do produkcji pralin i czekoladek.

Czekolada nie wymaga upłynniania przy zastosowaniu w fontannie czekoladowej.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Kraj Pochodzenia

  • Belgia

Skład:

  • czekolada deserowa
Sklep jest w trybie podglądu

Sklep internetowy Shoper.pl